Aihe: Koulutus, Työelämä

Kun järjestösi on saanut määräaikaisen rahoituksen alle 30-vuotiaan Paikka auki -työntekijän palkkaamiseen, maksuton Ratko-työpaja varmistaa jouhevan aloituksen kaikille asianosaisille! 

Uuden tulokkaan perehdyttäminen ja uuteen työhön perehtyminen sujuvat ilman turhia kompasteluja, kun työtehtävän sisältö on mietitty, räätälöity, kirjattu ja viestitty työyhteisölle mahdollisimman yksiselitteisesti.

Ratko-työnmuotoilun avulla koko työyhteisö pääsee yhdessä miettimään ja kirkastamaan omia tehtävänkuviaan ja rakentamaan Paikka auki -työntekijän toimenkuvaa.

Vamlasin Nuoret ja työelämä -toiminta tarjoaa maksuttoman Ratko-työpajan Paikka auki -työntekijän työnkuvan määrittelemisen ja kirjaamisen avuksi. Tarjous koskee ensisijaisesti niitä järjestöjä, joiden tuleva työntekijä on alle 30-vuotias. Työpajan kesto ja toteutus riippuvat koronatilanteesta ja kiinnostuneiden järjestöjen määrästä. Aikaa on joka tapauksessa hyvä varata muutama tunti, joka voi tarvittaessa jakautua kahdelle eri päivälle. Työpaja on mahdollista toteuttaa kokonaisuudessaan  etänä.

Kysy lisää! Pia Vaajakallio / Nuoret ja työelämä, pia.vaajakallio@vamlas.fi, 050 586 6028

Haluatko oppia vetämään Ratko-työpajoja itse? Omatoimiseen toteuttamiseen tarvittavaa maksullista koulutusta tarjoaa Vamlasin Pauli Leinonen: pauli.leinonen@vamlas.fi, 044 734 5845
Seuraava työn muotoilun Ratko-koulutus alkaa 30.9. Tästä linkistä lisätietoja.

 

Jaa tämä: