lahjoita

Lahjoita

Tee lahjoitus ja olet mukana tukemassa vammaisten lasten ja nuorten osallisuutta, itsenäistymistä ja työllistymistä. Kerätyt varat käytetään vammaisten ja pitkäaikaissairaiden lasten ja nuorten koulunkäyntiä, opiskelua, harrastuksia ja työllistymistä tukevaan toimintaan sekä näihin toimintoihin liittyviin apuvälineisiin. Varoilla toteutetaan ja tuetaan koulutuksia, neuvontaa, tapahtumia, näyttelyitä, leiri- ja harrastustoimintaa sekä vertais- ja kokemusasiantuntijatoimintaa.

Lahjoituskohteet

Kerätyillä varoilla tuetaan vammaisten ja pitkäaikaissairaiden lasten ja nuorten opiskelua ja työllistymistä, harrastuksia ja niihin liittyviä matkoja sekä jonkin verran apuvälineiden hankintaa. Varoilla toteutetaan ja tuetaan myös lasten ja nuorten tapahtumia, leiri- ja harrastustoimintaa, näyttelyitä sekä vertais- ja asiantuntijatoimintaa.

Viime vuosina lahjoitusvaroja on käytetty muun muassa työnantajatapaamisten järjestämiseen, ratsastusleirimaksuihin ja Nuorten vaikuttajien toimintaan. Niillä on tuettu myös perheiden osallistumista vertaistukitoimintaan.

Olemme avoimia kaikenlaisille ideoille! Ota yhteyttä ja kerro, millaista yhteistyötä haluaisit tehdä ja millaista toimintaa olla tukemassa.

Lämmin kiitos lahjoituksestasi. Tuot iloa monen ihmisen elämään!

Lahjoita

  • Mobilepay-lahjoituksen voit tehdä numerolla 10572.
  • Rahalahjoituksen pankkisiirtona voit tehdä tilille FI76 8000 1710 0924 21 (Danske Bank DABAFIHH). Viitenumero 2118.
  • Lupanumero on RA/2022/483, myöntäjä Poliisihallitus.

Lahjoitusten eettiset säännöt

  • Vamlas on sitoutunut noudattamaan keräystoiminnan eettisiä sääntöjä.
  • Käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään vammaisten ja pitkäaikaissairaiden lasten ja nuorten koulunkäyntiä, opiskelua, harrastuksia ja työllistymistä tukevaan toimintaan sekä näihin toimintoihin liittyviin apuvälineisiin. Varoilla toteutetaan ja tuetaan koulutuksia, neuvontaa, tapahtumia, näyttelyitä, leiri- ja harrastustoimintaa sekä vertais- ja kokemusasiantuntijatoimintaa.Toiminnasta aiheutuvia kuluja ovat palkka- ja palkkiokulut, matkakulut, viestinnän kulut, tila- ja tarjoilukulut sekä apurahat. Lisäksi kerättyjä varoja voidaan käyttää vammaisten lasten ja nuorten kansainvälistymisen tukemiseen myöntämällä matka-apurahoja tai kattamalla osallistumiskuluja.