ytry-verkosto

Mukana-verkosto

Mukana-verkoston tavoitteena on, että lasten, nuorten ja vanhempien kanssa toimivat tahot osaavat ottaa entistä paremmin huomioon erilaisten ihmisten ja perheiden erilaiset tarpeet.

Tilaa Mukana-verkoston uutiskirje

Mukana-verkosto ajaa perheiden asiaa

Mukana-verkosto (ent. YTRY) on lasten ja lapsiperheiden kanssa toimivien järjestöjen, aiheesta kiinnostuneiden tutkijoiden, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden lasten perheiden, heidän kanssaan työskentelevien ammattilaisten sekä kaikkien aiheesta kiinnostuneiden yhteistoimintaverkosto.

Suomessa ainutlaatuinen verkosto tarjoaa mahdollisuuden osaamisen jakamiseen ja kasvattamiseen, ajankohtaisten ilmiöiden kartoittamiseen, saman asian äärellä olevien kohtaamiseen ja kollegiaalisuuteen sekä verkostoitumiseen.

Väljään ja vapaamuotoiseen toimintaan voi osallistua voimavarojensa, tarpeidensa ja elämäntilanteensa mukaan.

Tavoitteet

  • Nostaa esiin hyviä käytäntöjä ja kehittämisen kohteita ja edistää palveluiden ja innovaatioiden syntymistä ja leviämistä.
  • Tehdä näkyväksi vammaisten ja pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän perheidensä arkea ja kokemuksia.
  • Edistää toimijoiden välistä vuoropuhelua.

Toimintatavat

Verkosto kokoontuu neljä kertaa vuodessa työkokouksiin, minkä lisäksi teemaryhmät keskittyvät tarvittaessa työstämään ajankohtaisia aiheita. Tapaamiset järjestetään pääasiassa pääkaupunkiseudulla jäsenjärjestöjen tiloissa. Toimintaan voivat osallistua myös muualla Suomessa asuvat toimijat – vaikuttamistyömme on valtakunnallista.

Liity jäseneksi!

Verkoston jäseneksi ovat tervetulleita kaikki vammaisten ja pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän perheidensä asiaa ajavat toimijat. Jäseneksi voi liittyä organisaation edustajana tai yksityishenkilönä. Jäsenet sitoutuvat edistämään vammaisten ja pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän perheidensä asemaa, palveluita ja yhdenvertaisuutta. Jäsenyys on maksutonta.

Jos haluat liittyä verkostoon, laita viestiä osoitteeseen mukana(at)vamlas.fi