Tällä sivulla on ohjeita ja kuvia tukemaan saapumistasi Vamlasin toimistolle.

 1. Saapuminen Haapaniemenkadulle
 • Toimistomme sijaitse Merihaassa osoitteessa Haapaniemenkatu 7-9 B, 2. krs. Rakennuksen nimi on Meritorni ja se on korkea ja näkyy kauas.
 • Lähin metroasema on Hakaniemi, josta on toimistollemme noin 500 metriä matkaa. Tule ulos metroasemalta Hakaniementorin puolelta.
hakaniemi metrokyltti

Kuvassa on kyltti Hakaniemen metroasemalta. “Hakaniementori” on sisäänkäynneistä lähimpänä Vamlasin toimistoa.

 • Kulje torin halki kauppahallin ohi niin näet jo valkean Meritornin siintävän suoraan edessä. Jatka matkaa pitkin Sörnäisten rantatietä ja Näkinsillan kävelysiltaa. Sillan päässä käänny oikealle ja olet pian Meritornin sisäänkäynnillä (kts. kuvat alempana).
 • Matkaa lähimmältä bussipysäkiltä toimistollemme on noin 200 metriä. Pysäkin nimi on Merihaka ja siinä pysähtyvät bussilinjat 55 ja 16. Molemmat bussit tulevat Rautatientorin suunnalta. Vastaava pysäkki rautatientorin suuntaan on tien toisella puolella. Voit jäädä pois myös Merihakaa seuraavalla pysäkillä, jonka nimi on Hanasaari. Molemmilta pysäkeiltä pääsee toimistollemme esteettömästi. Merihaan pysäkiltä tulevalla reitillä on portaat, mutta ne voi tarvittaessa kiertää kulkemalla parkkihallin kautta.
 • Jos tulet taksilla, kuljettaja voi jättää sinut parkkihalliin. Voit pyytää taksia ajamaan esimerkiksi lähelle autopesulaa, jonka vieressä on parkkihallista ylös kannelle johtava hissi sekä portaat. Taksilla pääsee myös kannelle lähelle pääsisäänkäyntiä.
 • Jos tulet omalla autolla, voit tutustua Merihaan autopaikkoihin alla olevasta linkistä: Helsingin Merihaka Oy – Autopaikat ja pysäköinti
 • Jos tulet parkkihallista hissillä tai portaita pitkin ylös, tule seuraavaksi ovista ulos kohti Stadin ammattiopistoa. Käänny ulkona heti vasemmalle ja kulje eteenpäin. Pian näet Meritornin sisäänkäynnin.
meritornin sisäänkäynti

Meritornin rakennus on korkea ja näkyy kauas. Sisäänkäynti on kuitenkin hiukan piilossa.

 1. Sisäänkäynti ja matka ulko-ovelta toimiston tiloihin
  meritornin sisäänkäynti

  Matka Meritornin sisäänkäynniltä Vamlasin toimistolle on esteetön.

 • Tarvitset ovikoodin, jotta pääset ulko-ovesta sisään. Pyydä koodi häneltä, jonka kanssa olet sopinut tulostasi. Tarvittaessa tulemme sinua vastaan.
 • Kun olet sisällä rakennuksessa, hissit ovat suoraan edessäsi noin kymmenen metrin päässä. Hissejä on neljä. Ole varovainen hissien ovien kanssa, sillä ne sulkeutuvat nopeasti.
 • Toimistomme sijaitsee toisessa (2.) kerroksessa. Siellä Vamlas-kyltit opastavat sinut perille. Joku tulee avaamaan ovet sinulle. Hissiaulassa on myös ovikello.
 1. Saavuttuasi toimistolle
 • Toimistollamme on käytössäsi kolme WC-tilaa, joista yksi on esteetön ja invavarusteltu. Kaksi WC-tilaa ja naulakot ovat toimiston sisäänkäynnin lähellä. Esteetön WC on toimiston keittiötilan vieressä. Jos käytät sisäänkäynnin lähellä olevia vessoja, varo, ettet kompastu kynnykseen.
Vamlasin inva-wc-tila

Esteettömässä vessassamme on kaiteet sekä tilaa WC-istuimen molemmilla puolilla.