Aihe: Yleiset

Helmikuun lopussa aloittaneen Sari Lapinleimun vastuulla on Vamlasin 130-vuotisjuhlavuoden viestinnän koordinoiminen.

Olen pitkän linjan toimittaja, sisällöntuottaja, markkinointiviestijä ja yrittäjä, joka opiskeli muutama vuosi sitten, oman elämänmuutoksen myötä, myös personal traineriksi, ravintovalmentajaksi ja reikihoitajaksi.

Lisäksi olen (mitä ilmeisimmin) ikuisesti gradua vaille kauppatieteiden maisteri: suomen kielen ja viestinnän pääaineopinnot silloisessa Helsingin kauppakorkeakoulussa jäivät viimeistelemättä, kun asiakaslehtimaailma ja markkinointiviestintä veivät mennessään. Tätä hieman harmillista laiminlyöntiä paikkailen nyt työn ohessa Aalto-yliopistossa tavoitteenani sivuaineeni markkinoinnin kanditutkinto.

Kestävä arvoperusta ja kohtaamiset ovat olleet käytännöllisesti katsoen aina niin siviili- kuin työelämääni ohjaavia tekijöitä. Minulla on ollut etuoikeus työskennellä merkityksellisten asioiden edistämiseksi hienojen yhteistyökumppaneiden ja kollegoiden kanssa – ja sama meno jatkuu nyt, juhlavuoden ajan, myös Vamlasissa.

Pitkä toimittaja- ja yrittäjätausta on koulinut minusta koko lailla pelottoman kohtaajan ja tyhmien(kin) kysymysten esittäjän. Solahtelen vaivattomasti erilaisiin porukoihin ja antaudun mielelläni monenlaisiin keskusteluihin. Kohtaamiset ovatkin minulle ehtymätön energianlähde ja inspiraattori – mitä (muka) olisimme ilman muita ihmisiä, heidän erilaisia taustojaan, kokemuksiaan ja näkökulmiaan?

(Kuva: Birgitta Kulmala)

Jaa tämä: