Aihe: Nuoret, Työelämä

Varmassa on auki kiinnostavia työpaikkoja. Vielä ehdit hakea 7.5., 10.5. ja 14.5. mennessä!

IT-asiantuntija CRM-alueelle
Haemme nyt IT ja digitalisaatio -toimintoon IT-asiantuntijaa CRM-alueelle. Pääset työskentelemään monipuolisesti CRM-järjestelmäratkaisujen kehittämisen ja ylläpidon parissa osana ketterää tiimiä, jossa tehdään määrittelyä, teknistä suunnittelua, toteutusta ja testausta. Tulet toimimaan myös tiimin scrum masterina ja olet avainroolissa tiimin toimintatapojen kehittämisessä yhdessä tiimin muiden huipputekijöiden kanssa. Lue lisää ja hae 7.5. mennessä!

Eläkeasiantuntija
Haemme eläkekäsittely- ja maksupalveluihin vakituiseen tehtävään kokenutta perhe-eläkeasiantuntijaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja aito palveluhenkinen asenne. Kansainvälisen perhe-eläkekäsittelyn osaaminen katsotaan eduksi. Työsi sisältää perhe-eläkkeiden laskentaa ja päätösten antamista sekä asiakaspalvelua eri kanavissa. Työtehtävien painotuksessa voidaan huomioida aiempi osaaminen ja kokemus. Lue lisää ja hae 10.5. mennessä!

Power BI-asiantuntija
Tiedolla johtamisen nopeasti kehittyessä haemme Varman IT- ja digitalisaatio-toiminnon datatiimiin Power BI-asiantuntijaa. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2023 loppuun saakka, mutta osaavalle tekijälle mahdollisuuksia saattaa löytyä tämänkin jälkeen. Lue lisää ja hae 14.5. mennessä!

Jaa tämä: