Aihe: Nuoret, Työelämä

Varma aloittaa harjoitteluhaun 8.1. tule meille rakentamaan omannäköisesi työelämäkokemus!

Varma tarjoaa monipuolisia työharjoittelumahdollisuuksia ympäri taloa:

  • Aktuaari- ja vakuutuspalvelut: harjoittelija vakuutuspalveluihin
  • Asiakkuudet: harjoittelijoita pienyritysmyyntiin ja asiakaspalveluun
  • Eläkepalvelut: harjoittelija eläkekäsittely- ja maksupalveluihin
  • Sijoitustoiminto: harjoittelijoita listattuihin sijoituksiin, pääomasijoituksiin ja yritysrahoitukseen sekä Hedge-rahastojen ja credit-sijoitusten pariin
  • Työkykypalvelut: harjoittelija kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkeratkaisuihin

Harjoitteluhakumme on ensisijaisesti suunnattu opintojen loppuvaiheessa oleville korkeakouluopiskelijoille. Harjoittelujakso kestää kuusi kuukautta ja sen aloitusaika on sovittavissa esim. huhti- tai toukokuussa. Harjoittelun aikana pääset perehtymään työeläkealaan ja Varmaan sekä työnantajana että yrityksenä. Työskentelet monipuolisissa tehtävissä ja pääset tutustumaan eri toimintoihimme. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestä ja varmistamme, että saat säännöllisesti palauetta, joka tukee kehittymistäsi työntekijänä. Varman kaikissa harjoittelutehtävissä palkka on vähintään 2100 euroa / kk + lounasraha (178,50 euroa / kk). Palkka vaihtelee tehtävän vaativuuden sekä hakijan aiemman työkokemuksen ja osaamisen perusteella.

Meillä olet parhaimmillasi omana itsenäsi

Haluamme tarjota uransa alkuvaiheessa oleville nuorille erinomaisen työelämäkokemuksen – siitä osoituksena meidät valittiin vuoden 2023 vastuullisimmaksi kesätyönantajaksi suurten yritysten sarjassa. Edistämme Varmassa monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista. Haluamme rakentaa työelämään johtavia polkuja vammaisille tai vastaavan erityispiirteen omaaville sekä oman alansa ensimmäistä työpaikkaa hakeville. Toteutamme harjoitteluhaun anonyymina rekrytointina.

Uskomme, että paras työyhteisö syntyy erilaisista yksilöistä. Meillä oletkin parhaimmillasi omana itsenäsi. Katso Tutustu varmalaisiin -sivun videoilta tulevien työkavereidesi ajatuksia siitä, kuinka tämä työkulttuurimme ydin näkyy heidän työarjessaan.

Tule kokemaan #varmailo

Harjoittelun aikana kohtaat myös muita harjoittelijoita, kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa. Toimistoltamme Salmisaaresta löytyy viihtyisät työtilat, kuntosali, huippuhyvä lounasravintola sekä inspiroiva merimaisema. Toimitilamme Salmisaaressa ovat esteettömät, ja löydät asiasta lisätietoa Varman sivuilta. Voit työskennellä joustavasti etä- ja lähityön yhdistelmällä. Yhteisöllisyys on meille arkea myös virtuaalisesti; pidämme kamerat päällä, peukutamme kaverin kommenttia ja virittelemme kahvihetkiä työn lomassa. Tämä kuvaa varmalaisten tapaa suhtautua työkulttuuriin. Seuraamme ajan ilmiöitä ja kehitämme rohkeasti työn tekemisen tapoja – ilolla ja intohimolla.

Tutustu tarkemmin eri harjoittelumahdollisuuksiin ja hae sinua innostavimpaan tehtävään viimeistään 4.2. osoitteessa www.varma.fi/rekrytointi.

 


 

Varman kesätyöhaku on auki 8.1.–4.2. tule meille rakentamaan omannäköisesi työelämäkokemus!

Varma palkkaa tänäkin vuonna laajalti kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin:

  • Aktuaari- ja vakuutuspalvelut: kesätyöntekijöitä YEL- ja TyEL -vakuutusten pariin sekä ulkomaan asiat ja lakituki -tiimiin
  • Asiakkuudet: kesätyöntekijöitä markkinointiin ja yritysasiakkaiden asiakaspalveluun
  • Eläkepalvelut: kesätyöntekijöitä eläkekäsittely- ja maksupalveluihin
  • Sijoitustoiminto: kesätyöntekijöitä middle officen tuotto ja riskianalyysin sekä sijoitusprosessien ja kehityksen pariin, vastuullisuuteen sekä back officen yritysrahoituksen ja pääomamarkkinoiden pariin

Haluamme tarjota uransa alkuvaiheessa oleville nuorille erinomaisen työelämäkokemuksen – siitä osoituksena meidät valittiin vuoden 2023 vastuullisimmaksi kesätyönantajaksi suurten yritysten sarjassa. Edistämme Varmassa monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista. Haluamme rakentaa työelämään johtavia polkuja vammaisille tai vastaavan erityispiirteen omaaville sekä oman alansa ensimmäistä työpaikkaa hakeville. Toteutamme kesätyöhaun anonyymina rekrytointina. Varman kaikissa kesätyö- ja harjoittelutehtävissä palkka on vähintään 2100 euroa / kk + lounasraha (178,50 euroa / kk). Palkka vaihtelee tehtävän vaativuuden sekä hakijan aiemman työkokemuksen ja osaamisen perusteella.

Meillä olet parhaimmillasi omana itsenäsi

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme ja perehdytämme sinut huolella työtehtäviesi pariin. Mahtavien työkaveriesi tuella pääset tekemään kädet savessa mielenkiintoisia tehtäviä työeläkevakuuttamisen parissa ja oppimaan huippuasiantuntijoilta oman alasi saloja. Uskomme, että paras työyhteisö syntyy erilaisista yksilöistä. Meillä oletkin parhaimmillasi omana itsenäsi. Katso Tutustu varmalaisiin -sivun videoilta tulevien työkavereidesi ajatuksia siitä, kuinka tämä työkulttuurimme ydin näkyy heidän työarjessaan.

Tule kokemaan #varmailo

Kesän aikana kohtaat myös muita kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. osallistumaan Varman toiminnan kehittämiseen. Toimistoltamme Salmisaaresta löytyy viihtyisät työtilat, kuntosali, huippuhyvä lounasravintola, merimaisemaa unohtamatta. Toimitilamme Salmisaaressa ovat esteettömät, ja löydät asiasta lisätietoa Varman sivuilta. Voit työskennellä joustavasti etä- ja lähityön yhdistelmällä. Yhteisöllisyys on meille arkea myös virtuaalisesti; pidämme kamerat päällä, peukutamme kaverin kommenttia ja virittelemme kahvihetkiä työn lomassa. Tämä kuvaa varmalaisten tapaa suhtautua työkulttuuriin. Seuraamme ajan ilmiöitä ja kehitämme rohkeasti työn tekemisen tapoja – ilolla ja intohimolla.

Tutustu tarkemmin eri kesätyötehtäviin ja hae sinua innostavimpaan viimeistään 4.2. osoitteessa www.varma.fi/kesatyo

 

Jaa tämä: