Aihe: Nuoret, Työelämä

Varman kesätyöhaku on auki 31.1.2022 saakka

Meillä Varmassa on tänäkin vuonna paljon eri kesätyötehtäviä avoinna odottamassa hyvää tekijää. Kesätöitä on tarjolla seuraavissa yksiköissä:

  • Asiakkuudet: kesätöitä markkinoinnissa, yritysmyynnissä ja yritysasiakkaiden asiakaspalvelussa
  • Aktuaari- ja vakuutuspalvelut: kesätöitä perintätiimissä ja vakuutustekniikassa
  • Sijoitustoiminto: kesätöitä back ja middle officessa, listaamattomissa ja listatuissa sijoituksissa, kiinteistöhallinnossa ja vastuullisen sijoittamisen tiimissä
  • Eläkepalvelut: kesätöitä eläkekäsittelypalveluissa
  • Talous ja lakiasiat: kesätöitä taloushallinnossa ja juridisissa palveluissa

Kesätyö Varmassa – hyvä työelämäkokemus odottaa sinua!

Meillä Varmassa on mutkaton ilmapiiri ja työtehtäviä, joissa pääset kasvattamaan osaamistasi ja edistämään yhteiskunnallisesti tärkeää tehtävää; suomalaisten eläketurvasta huolehtimista. Otamme sinut lämpimästi mukaan joukkoomme. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja pääset varmalaisten kannustamana oppimaan uutta niin työstä kuin työkavereistakin.

Teemme töitä ilolla ja intohimolla

Meillä pääset myös kokemaan, miten joustava työ sujuu käytännössä. Yhdistämme sujuvasti lähi- ja etätyötä koronatilanne huomioiden. Salmisaaressa käytössäsi ovat viihtyisät ja esteettömät työtilat sekä huippuhyvä lounasravintola, merimaisemaa unohtamatta. Yhteisöllisyys on meille arkea myös virtuaalisesti; pidämme kamerat päällä, peukutamme kaverin kommenttia ja virittelemme kahvihetkiä työn lomassa. Tämä kuvaa varmalaisten tapaa suhtautua työkulttuuriin. Seuraamme ajan ilmiöitä ja kehitämme rohkeasti työn tekemisen tapoja – ilolla ja intohimolla.

Meillä voit olla oma itsesi

Varmassa edistämme monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista. Kesätyöt ovat meille yksi konkreettinen tapa rakentaa työelämään johtavia polkuja myös vammaisille tai vastaavan erityispiirteen omaaville sekä oman alansa ensimmäistä työpaikkaa hakeville. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka suojelijana Varman HR:stä ja viestinnästä vastaava Katri Viippola tänä vuonna toimii. Varma on ollut mukana kampanjassa pitkään ja saavuttanut menestystä, kun kesätyötekijät ovat päässet valitsemaan vastuullisinta työpaikkaa.

Hakeminen ja lisätietoja

Tule meille rakentamaan omannäköisesi ja erinomainen työelämäkokemus – hae kesätöihin viimeistään 31.1. mennessä. Kerro, mitä osaat ja mikä tekee sinusta juuri sellaisen kesätyöntekijän, joka tuo puhtia tekemiseen ja työyhteisöömme. Löydät kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteesta: www.varma.fi/kesatyo

Jaa tämä: