Aihe: Tiedote, Työelämä

Varma aloittaa kesätyöhaun 18.1.2021

Varma palkkaa tänäkin vuonna kesätyöntekijöitä laajalti.  Kesätöitä on tarjolla seuraavissa yksiköissä:

  • Aktuaari- ja vakuutuspalvelut: kesätyöntekijä palveluneuvontaan sekä perintäneuvottelijan tehtäviin
  • Asiakkuudet: kesäntyöntekijöitä yritysmyyntiin ja markkinointiin
  • Sijoitustoiminto: kesätyöntekijöitä listaamattomiin sijoituksiin, strategiaryhmä ja allokaatiot -tiimiin, MiddleOfficeen, Back Officeen pääomamarkkinoihin ja kiinteistöhallintoon
  • Tietohallinto: kesätyöntekijä robotiikkatiimiin ja ydinjärjestelmät -osastolle
  • Työkyvyttömyysriskin hallinta: kesätyöntekijöitä kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluihin

Tavoitteemme on tarjota sopivan osaamisen ja asenteen omaaville nuorille erinomainen työelämäkokemus – siitä osoituksena olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassaViime vuonna kesätyöntekijät antoivat meille niin hyvää palautetta, että Varma valittiin vuoden 2020 parhaimmaksi kesätyönantajaksi suurten yritysten sarjassa! Varmassa edistämme monimuotoisuutta ja haluamme rakentaa työelämään johtavia polkuja vammaisille tai vastaavan erityispiirteen omaaville sekä oman alansa ensimmäistä työpaikkaa hakeville.

Varmassa on mukavia ja ammattitaitoisia työkavereita, joiden perehdytyksellä ja tuella pääset tekemään mielenkiintoisia tehtäviä työeläkevakuuttamisen parissa. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat luottamus, ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten hyvinvoinnista ja osaamisesta sekä yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Uskomme, että kun töissä voi olla oma itsensä, pääsee paremmin hyödyntämään koko potentiaaliaan.

Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. osallistumaan Varman toiminnan kehittämiseen. Noudatamme koronatilanteen mukaista ohjeistusta ja työskentelemme joustavasti yhdessä myös etänä. Jos niin onnellisesti käy, että voimme kesällä kokoontua taas toimistolla, on käytössäsi modernit työtilat, hieno merimaisema, yksi kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista sekä kuntosali. Toimitalomme on esteetön ja savuton. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Tule mukaan meidän ketterien vastuunkantajien joukkoon! Lue lisää kesätöistä ja hae viimeistään 31.1.: https://www.varma.fi/kesatyo

Jaa tämä: