Aihe: Nuoret, Työelämä

Tule Varmalle rakentamaan omannäköisesi työelämäkokemus!

Varma palkkaa tänäkin vuonna laajalti kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin:

  • Aktuaari- ja vakuutuspalvelut: kesätyöntekijöitä vakuutuspalveluihin
  • Asiakkuudet: kesätyöntekijöitä markkinointiin ja asiakaspalveluun
  • Eläkepalvelut: kesätyöntekijöitä eläkekäsittely- ja maksupalveluihin
  • IT ja digitalisaatio: kesätyöntekijä ydinjärjestelmiin
  • Sijoitustoiminto: kesätyöntekijöitä kiinteistöhallintoon, middle office tuotto ja riskianalyysin sekä sijoitusprosessien ja kehityksen pariin, vastuulliseen sijoittamiseen ja yritysvastuuseen sekä hedge funds ja credit-sijoituksiin
  • Talous ja sisäiset palvelut: kesätyöntekijä taloushallintoon
  • Työkyvyttömyysriskin hallinta: kesätyöntekijä / Data Science -harjoittelija työkykypalveluihin sekä kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluihin

Haluamme tarjota uransa alkuvaiheessa oleville nuorille erinomaisen työelämäkokemuksen – siitä osoituksena olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jossa olemme saavuttaneet menestystä kesätyöntekijöiden valitessa vastuullisinta työpaikkaa. Varmassa edistämme monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista. Haluamme rakentaa työelämään johtavia polkuja vammaisille tai vastaavan erityispiirteen omaaville sekä oman alansa ensimmäistä työpaikkaa hakeville. Toteutamme kesätyöhaun anonyymina rekrytointina.

Meillä olet parhaimmillasi omana itsenäsi

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme ja perehdytämme sinut huolella työtehtäviesi pariin. Mahtavien työkaveriesi tuella pääset tekemään kädet savessa mielenkiintoisia tehtäviä työeläkevakuuttamisen parissa ja oppimaan huippuasiantuntijoilta oman alasi saloja. Uskomme, että paras työyhteisö syntyy erilaisista yksilöistä. Varmalaiset onkin värikäs joukko erilaisia persoonia omine intohimoineen. Meillä on esimerkiksi hevimusiikin suurkuluttajaa, tarmokasta purjehtijaa ja oman elämänsä kasvitieteilijää. Meillä oletkin parhaimmillasi omana itsenäsi.

Tule kokemaan #varmailo

Kesän aikana kohtaat myös muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. osallistumaan Varman toiminnan kehittämiseen. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Voit työskennellä etänä tai toimistollamme Salmisaaressa, josta löytyy viihtyisät työtilat, kuntosali, huippuhyvä lounasravintola, merimaisemaa unohtamatta. Toimitilamme Salmisaaressa ovat esteettömät, ja löydät asiasta lisätietoa Varman sivuilta. Yhteisöllisyys on meille arkea myös virtuaalisesti; pidämme kamerat päällä, peukutamme kaverin kommenttia ja virittelemme kahvihetkiä työn lomassa. Tämä kuvaa varmalaisten tapaa suhtautua työkulttuuriin. Seuraamme ajan ilmiöitä ja kehitämme rohkeasti työn tekemisen tapoja – ilolla ja intohimolla.

Tutustu tarkemmin eri kesätyötehtäviin ja hae sinua innostavimpaan viimeistään 31.1. osoitteessa www.varma.fi/kesatyo

Huom! Jos innostut hakemaan meiltä useampaa tehtävää, ilmoitathan hakulomakkeella ensisijaisen vaihtoehtosi, jotta pystymme kohdentamaan hakemuksesi toiveidesi perusteella oikeaan tehtävään!

Jaa tämä: