Aihe: Lapset ja perheet, Nuoret, Tiedote

Vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja neurokirjon lasten, nuorten sekä heidän perheidensä palvelut ovat pirstaleiset ja palvelukäytännöt vaihtelevat suuresti eri puolilla Suomea. Meneillään oleva toimintaympäristön muutos tuo mahdollisuuden kehittää järjestöjen ja julkisen sektorin sujuvampaa yhteis- ja rinnakkaiseloa muuttuvissa rakenteissa. 

Nyt alkava Mukana muutoksissa -hanke kokoaa valtakunnallisesti pienet vammaisjärjestöt sekä heidän edustamansa ryhmät ja julkista sektoria edustavat sote-, kuntoutus- ja oppilaitostoimijat yhteiskehittämiseen.  

Hankkeessa kuunnellaan vammaisia ja pitkäaikaissairaita sekä neurokirjon lapsia, nuoria ja perheitä, jotta saadaan tietoa heidän erityistarpeistaan, sekä kokemuksista palveluiden käyttäjinä.  

Mukana muutoksissa -hankeen tarkoituksena on vahvistaa vammaisjärjestöjen lapsi- ja perhetyön verkostorakenteita. 

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden sekä neurokirjon lasten ja nuorten kanssa toimivien järjestöjen yhteistyötä julkisen ja yksityissektorin kanssa, sekä saada vammaisten ja pitkäaikaissairaiden sekä neurokirjon lasten, nuorten ja heidän perheidensä näkökulmat ja kokemukset osallisuudesta ja palveluista näkyviin ja päätöksenteon tueksi.

Miten kehittämiseen pääsee mukaan?  

Toivomme hankkeeseen mukaan monenlaisia ja eri taustoista tulevia ihmisiä, lapsia, nuoria, perheitä, asiantuntijoita ja päättäjiä. Kiinnostuitko? 

Ota yhteyttä hanketyöntekijöihin, olemme sinua varten:

Kirsti Kostamo-Kleemola 
Hankekoordinaattori
050 471 4169
kirsti.kostamo-kleemola@vamlas.fi 

Anu Hämäläinen
Aluekoordinaattori/järjestösuunnittelija
044 4915 567
anu.hamalainen@tatury.fi  

Hanketta koordinoivat Vamlas sr ja TATU ry

Seuraa hanketta somekanavissamme ja pian avautuvilla hankkeen nettisivuilla! 

Vamlas logo TATU ry logo

 

 

 

Jaa tämä: