Aihe: Työelämä, Yleiset

Kuuluuko yritys- ja työnantajayhteistyö toimenkuvaasi? Kaipaatko yhteistyön toteuttamiseen uusia ideoita? Haluatko innostua yhteistyöstä ja rohkaistua siirtämään opitut asiat käytäntöön?

Yritys- ja työnantajayhteistyön merkitys

Työhönvalmennuksen kentällä on viimeiset viisitoista vuotta puhuttu työnantajayhteistyöstä ja sen merkityksestä. Tuetun työllistymisen palveluissa on saatu hienoja tuloksia aikaan. On tyytyväisiä työnantajia ja työntekijöitä. Työtoimintakeskukset ovat murroksessa. Avotyötoiminta, kannustus- ja työosuusraha ovat jäämässä historiaan. Ammatillisen koulutuksen reformissa oppiminen tapahtuu yhä enemmän työpaikoilla. Nyt tarvitaan yhä enemmän osaamista yritys- ja työnantajayhteistyössä. Vuorovaikutusta yritysten ja muiden työnantajien kanssa, yhteistä kieltä ja rohkeutta puolin ja toisin.

Vamlas toteuttaa yritys- ja työnantajayhteistyökoulutusta työelämäyhteistyötä tekeville asiantuntijoille kevään aikana Oulussa ja Rovaniemellä : työ-, yksilö- ja uravalmentajat, työhönvalmentajat, opettajat, ohjaajat, yrityskoordinaattorit, hanketyöntekijät ja aiheesta kiinnostuneet.

Kysy koulutustarjousta myös muualle Suomeen.

Pauli Leinonen
Puh. 044 7345 845
pauli.leinonen@vamlas.fi

Jaa tämä: