Aihe: Nuoret, Työelämä

Datanomi Markus Korhonen auttaa Vamlasin kehittämisyksikön työntekijöitä tarpeen mukaan – ja tarpeitahan riittää!

Olen Markus Korhonen, 21-vuotias helsinkiläinen. Kävin peruskoulun ala-asteen Itä-Helsingissä Kontulassa ja yläasteen Helsingin Vesalassa ja Mäntsälässä. Peruskoulussa vahvimpia aineitani olivat matematiikka ja historia.

Jatkoin opintoja Järvenpään Validia-ammattiopistossa, jossa valmistuin 4,5 vuoden jälkeen datanomiksi. Pääaineinani olivat tietoturva/tietosuoja ja Office-ohjelmat; lisäksi opiskelin tietokoneen rakenteita ja pöytäyksiköiden purkua ja kasausta.

Aloitin määräaikaisena toimistoassistenttina Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiössä 1.10.2019; työsuhde jatkuu vuoden 31.7.2020 saakka. Tavoitteenani on kerätä työkokemusta ja päästä kiinni työssäoloon. Toimisto on hyvällä etäisyydellä kodistani ja työympäristö esteetön. Olen viihtynyt todella hyvin, työyhteisö on mahtava!

Vapaa-ajalla käyn kuntosalilla ja luen historiaa. Erityisen rakas harrastus on autot: käyn vuosittain useissa kymmenissä autoalan tapahtumissa. Erityisen kiinnostunut olen autojen tekniikasta ja autohifistä.

Vamlas tarjoaa minulle hyvää toimistotyökokemusta. Työtehtävät ovat monipuolisia ja pääsen käyttämään esimerkiksi MS Officen eri työkaluja, Webropolia ja Moodlea. Toivon, että pääsen työskentelemään vastaavanlaisissa tehtävissä myös tulevaisuudessa ja opiskelemaan mahdollisesti vielä lisää.

Jaa tämä: