Aihe: Tiedote, Työelämä

Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiön sr. (Vamlas) toiminnan tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten yhdenvertaisuutta ja osallisuutta harrastuksissa, koulussa, oppilaitoksissa ja työelämässä sekä tukea heidän itsenäistymistään ja toimijuuttaan yhteiskunnassa. Säätiö toimii palveluntuottajana, kehittäjänä ja vaikuttajana.

Etsimme nyt osa-aikaista palkkatukeen oikeutettua työntekijää määräaikaiseen projektiin, jossa toteutetaan vammaisten lasten toiminnallisia työpajoja. Työsuhde solmitaan 7 kuukauden ajaksi kesäkuun alusta alkaen ja työaika on 80%. Toivomme, että sinulla on omakohtaista kokemusta vammaisuudesta ja haluamme erityisesti tarjota työuransa alussa olevalle nuorelle mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta.

Työtehtäviisi kuuluvat työpajojen suunnittelu, toteutus ja arviointi. Työpajojen tavoitteena on saada erilaisilla menetelmillä esiin vammaisten lasten omia näkemyksiä elämästään, arjestaan, toiveistaan ja haaveistaan. Työpajojen menetelmiä on jo valmiina (Sarjakuva-työpaja, Lohikäärmeen ystäväkirja- työpaja), mutta voit myös ideoida jotakin uutta ja kokeilla niitä käytännössä.

Työpajojen järjestäminen edellyttää kykyä yhteistyöhön eri järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa, kykyä koordinoida toimintaa oma-aloitteisesti, kiinnostusta ja taitoa lasten kanssa työskentelyyn, mahdollisesti matkustamisvalmiutta Suomessa (korona-tilanne huomioiden) sekä ideoivaa ja innostavaa työotetta.

Tarjoamme:

  • joustavat työn tekemisen mahdollisuudet, voit työskennellä myös täysin etänä
  • asiantuntevan ja työstään innostuneen työyhteisön tuen
  • mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamista ja verkostoja

Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi 26.4.2021 mennessä osoitteeseen: keskustoimisto@vamlas.fi YHTENÄ PDF-LIITTEENÄ, JOSSA ON SEKÄ HAKEMUS ETTÄ CV. Laita liitetiedoston nimeksi oma sukunimesi. Työ alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut sovitaan viikoille 18-19/2021.

Lisätietoa tehtävistä ja Säätiöstä työnantajana saat kehittämispäällikkö Karoliina Ahoselta, soittamalla joko 15.4 tai 19.4 klo 9-17 välillä numeroon 040 4552677 tai sähköpostitse karoliina.ahonen@vamlas.fi

Jaa tämä: