Aihe: Nuoret, Tiedote

TARINANKERUUAIKAA JATKETAAN! Voit lähettää oman kertomuksesi tai kommenttisi itsenäistymisestäsi palveluverkostojen keskellä vielä 30.9. asti osoitteeseen anu.lonnqvist@vamlas.fi.

Haluamme painottaa, että jokainen saamamme näkökulma antaa meille tärkeää lisätietoa pakopelin suunnitteluun, emmekä kaipaa niinkään mestarillisesti kirjoitettuja tarinoita vaan aitoja kokemuksia suoraan nuorilta aikuisilta. Lähestythän siis tarinankeruutamme asettamatta omaa rimaasi liian korkealle! Voit osallistua myös esimerkiksi jo aiemmin kirjoittamallasi blogipostauksella tai somejulkaisulla.

Jos et halua osallistua kilpailuun, mutta haluat jakaa kokemuksiasi tai osallistua muuten pakopelin suunnitteluun, laita viestiä Anulle.

—————————————————————–

Hei sinä 18–29 -vuotias nuori aikuinen, jolla on vamma tai pitkäaikaissairaus osana elämää, ja/tai joka kuulut neurovähemmistöön! Miten elämäsi muuttui peruskoulun tai toisen asteen opintojen jälkeen, vai muuttuiko se? Onko aikuistumisesi sujunut sulavasti vai oletko joutunut kamppailemaan ja kompuroimaan palveluiden verkostossa? Onko ollut helppoa hahmottaa, mihin palveluihin sinulla esim. vammasi tai sairautesi pohjalta on oikeus, vai onko asia edelleen hämärän peitossa? Kuinka hakemustesi täyttö onnistuu? Kerro meille tarina aikuistumisestasi ja itsenäistymisestäsi ja siitä, mitä ne sinun kohdallasi tarkoittavat. Voit valita itse, mitä asioita haluat painottaa!

Osallistumisaika: ke 1.9. – pe 30.9.

Tarinasi muoto on vapaa. Se voi olla novelli, runo, blogikirjoitus, video, kuvakollaasi, sarjakuva, nukketeatteri tai mikä tahansa sinulle luonteva ja juuri tällä hetkellä sinua inspiroiva kokonaisuus. Voit osallistua omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Voit tehdä tarinasi yksin tai yhdessä jonkun toisen kanssa. Jos siis tarvitset apua, pyydä sitä itsellesi sopivalta henkilöltä.

Etsimme spontaaneja, parin kolmen tunnin valmistelulla syntyviä kertomuksia. Arvomme näistä 10, joiden tekijät palkitsemme JBL CLIP 3 -Bluetooth-kaiuttimella. Jos kerrottavaa riittää, voit lähettää meille myös useamman tarinan. Vaikka onni ei suosisi sinua arvonnassa, hyödynnämme kaikkia vastaanottamiamme tarinoita (nimettömästi) tulevassa pakopelissä, jonka tarkoituksena on demonstroida yhteiskunnan esteellisyyttä ja palveluverkoston mutkia ihmisille, jotka eivät joudu niitä omassa elämässään pohtimaan.

Lähetä tarinasi 30.9. mennessä työllisyyskoordinaattorillemme Anu Lönnqvistille:
anu.lonnqvist@vamlas.fi.

Valittujen tarinoiden kertojille ilmoitetaan arpaonnesta ja julkaisemme valitut tarinat Vamlasin somekanavissa syksyn aikana.

Jos olet tarinankertomisen lisäksi kiinnostunut osallistumaan tulevan pakopelin suunnitteluun, ole siinäkin tapauksessa yhteydessä Vamlasin työllisyyskoordinaattori Anuun!

Toivottavasti inspiroidut – me ainakin odotamme tarinaasi (tai tarinoitasi) innolla!

Kisan järjestävät Vamlas, Tatu ry ja Malary.

Jaa tämä: