Aihe: Työelämä, Yleiset

Myynnin ja henkilöstöhallinnon tukitehtävä (Sales & HR Support)

Oletko kiinnostunut yritysten välisestä (B2B) -myynnistä henkilöstöpalvelualalla? Haetko työtä, jossa sinulla on mahdollisuus ideoida yhdessä yritysasiakkaiden kanssa heille parhaiten sopivia henkilöstöratkaisuja? Haluatko myös auttaa työnhakijoita löytämään uusia työmahdollisuuksia? Jos vastasit kyllä tai jäit vähänkin miettimään, jatka ihmeessä tutustumista työpaikkailmoitukseen. 

Tarjolla on työ, jossa on mahdollisuus oppia uutta, verkostoitua ja kehittyä henkilöstöhallinnon alalla. Työ sopii hyvin myös vammaisille tai erityisryhmiin kuuluville.

Henkilöstöpalvelualalla toimiva TEMP-TEAM Finland etsii omaan tiimiinsä työntekijää. Tehtävä on osa-aikainen ja tuntimäärä on erikseen sovittavissa. Työsuhde alkaa elokuussa ja on aluksi määräaikainen kesään 2019 saakka, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä olet yhteydessä yrityspäättäjiin, työnhakijoihin ja TEMP TEAMin kautta jo työssä oleviin henkilöihin. Työtä tehdään ensisijaisesti puhelimitse, mutta myös muita viestintäkanavia kuten LinkedIniä hyödyntäen. Keskustelet yritysten kanssa heidän henkilöstötarpeistaan ja -suunnitelmistaan ja rakennat luottamuksellisia asiakassuhteita. Tavoitteenasi on muun muassa löytää uusia toimeksiantoja ja sopia tapaamisia TEMP TEAMin myyjille. Olet yhteyksissä myös TEMP TEAMin työnhakijoihin ja kartoitat heidän osaamistaan ja urasuunnitelmiaan. Tärkeää on pitää yhteyttä myös jo työssä oleviin TEMP TEAMin asiakkaisiin. Työpaikan osoite on Esterinportti
FI-00240 Helsinki.

Millaisia taitoja sinulta odotetaan?

Työ edellyttää oma-aloitteisuutta ja rohkeutta ottaa yhteyttä ihmisiin. Et lannistu vähästä ja siedät epäonnistumisia. Hyvä keskustelutaito on ensisijaisen tärkeää. Iloisuus ja positiivinen asenteesi välittyy myös asiakkaalle puhelimessa. Hyvällä asenteella ja pitkäjänteisyydellä pärjää hyvin, ja TEMP TEAMin henkilöstö on tukenasi. Sinulla on avoin asenne oppia ja kehittää sekä itseäsi että TEMP-TEAMin toimintaa.

Terveiset TEMP-TEAMiltä

Meille TEMP-TEAMillä esteettömyys ja työyhteisön monimuotoisuus ovat tärkeitä periaatteita. Arvostamme työntekijöidemme yksilöllisiä taitoja ja ominaisuuksia. Olemme osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Työskentelemme avotoimistossa Länsi-Pasilassa tällä hetkellä 9 hengen voimin, minkä lisäksi meillä on toimistot Tampereella ja Jyväskylässä. Palveluihimme kuuluvat mm. rekrytoinnit, suorahaut, henkilöstövuokraus ja soveltuvuusarvioinnit. Kuulumme henkilöstöpalveluyritysten liittoon ja olemme alalla auktorisoitu toimija.

Työpäivän aikana teemme ahkerasti töitä, mutta samalla huolehdimme siitä, että tunnelma pysyy korkealla ja hymy herkässä. Tuemme toistemme kehittymistä ja palkitsemme hyvistä suorituksista.

Iloisin kesäterveisin,
TEMP-TEAM Finlandin väki

Kuinka haet tehtävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Pauli Leinonen, Puh. 044 7345 845, Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö. Vamlas vastaa työnhakijoiden esivalinnasta TEMP TEAMin puolesta. Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen: pauli.leinonen@vamlas.fi viimeistään 16.7.

Jaa tämä: