Aihe: Opiskelija-asunnot, Tiedote, Työelämä

Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö tarjoaa tehostettua asumispalvelua nuorille aikuisille, jotka jatkavat opintojaan ja joilla on vammaispalvelulain mukainen oikeus palveluasumiseen. Asukkaita Lauttasaaren opiskelija-asunnoissa on 21.

Asumispalveluohjaajan työhön kuuluu vammaisten nuorten ja aikuisten arjen kokonaisvaltainen fyysinen avustaminen, ohjaaminen sekä itsenäiseen elämään tukeminen.

Haemme nyt vastaavaa asumispalveluohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen (lähihoitaja tai amk). Toimit tiiviissä yhteistyössä tiimivetäjämme kanssa ja olet myös hänen sijaisensa tarvittaessa. Työhösi kuuluu arjen hoivatyön lisäksi mm. päivittäiset työnjaolliset tehtävät, sijaishankinta, asiakaskirjausten laadun seuraaminen sekä työvuorosuunnitteluun liittyvät tehtävät. Osan työajastasi olet siis hallinnollisissa töissä, mutta pääsääntöisesti olet tärkeä osa päivittäistä hoivatyötä yhdessä muiden ohjaajien kanssa.

Etsimämme henkilö on vastuullinen, omatoiminen sekä kaikin puolin mukava työkaveri! Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä halu oppia uutta. Työ on kaksivuorotyö, mutta voit halutessasi tehdä myös yövuoroja tarvittaessa.

Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta ja meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa. Meillä on kattava perehdytys ja koko tiimin tuki sekä mukavat työkaverit, jotka kuuntelevat ja osallistavat, ja joilta saat aina tukea sekä apua!

Meillä työskentelykielenä on suomi, joten toivomme sinulla olevan vähintään B1-tason kielitaito. Muu kielitaso on plussaa ja työyhteisömme onkin monikulttuurinen ja meillä saat työskennellä omana itsenäsi. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Työterveystalossa sekä Smartum liikunta- ja kulttuurietuuteen.

Palkkaus on yksityisen sosiaaliala tes G22 (amk-pohjaiselle G24) + vastaavan ohjaajan tehtäväkohtainen lisä 300 €/kk.

Katso esittelyvideo ohjaajan työstä meillä!

Lue lisää ja lähetä hakemus täältä!

Jaa tämä: