Aihe: Tiedote, Työelämä

Toiminnanjohtaja

Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiön, Vamlas sr. toiminnan tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten yhdenvertaisuutta ja osallisuutta harrastuksissa, koulussa, oppilaitoksissa ja työelämässä sekä tukea heidän itsenäistymistään ja toimijuuttaan yhteiskunnassa. Säätiö tuottaa vammaispalvelulain mukaisia asumispalveluita vammaisille opiskelijoille sekä toimii kouluttajana, kehittäjänä ja vaikuttajana. 

Toteutamme mm. STEA-, ESR- ja muita julkista rahoitusta saavia kehittämishankkeita, jotka liittyvät mm. lasten ja perheiden palveluiden saavutettavuuteen sekä vammaisten nuorten itsenäistymiseen ja työllistymiseen. Työmme keskeisiä arvoja ovat välittäminen, osaaminen ja rohkeus. Katso lisätietoja:  https://vamlas.fi/

Nykyisen, pitkään säätiössä toimineen Toiminnanjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin etsimme uutta vammaisten lasten ja nuorten osallisuuden ja osallistumisen parantamiseen sitoutunutta Toiminnanjohtajaa. Tulet vastaamaan säätiön toiminnasta kokonaisuudessaan ja huolehtimaan siitä yhteistyössä osaavan henkilöstön kanssa. Keskustoimisto sijaitsee Helsingissä Haapaniemenkadulla.

Odotamme sinulta näyttöä ja kokemusta johtotehtävistä ja kokonaisvaltaista otetta säätiön toimintaan ja sen kehittämiseen. Sinulla on strategista näkemystä ja luonnollisesti voimakas halu ja into edistää vammaisten lasten ja nuorten asioita ja vahva sitoutuminen asiaan. Yhteistyö eri tahojen kanssa on sinulle luontaista ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja verkostoitumisesta. Edunvalvonnan ja vaikuttamistyön osaaminen on sinulle luontaista.  Arvostamme myös kokemusta varainhankinnasta ja avustusrahoitteisesta toiminnasta sekä tuntemusta sote- sekä järjestökentästä. Koulutuksesi voi olla soveltuva yliopisto- tai korkeakoulututkinto.

Toimit säätiön esihenkilönä ja toivommekin sinulta asiakaskokemusta arvostavaa,valmentavaa ja osallistavaa otetta tiimisi suhteen sekä kokemusta esihenkilötyöskentelystä. Pystyt tarvittaessa jämäkkään päätöksentekoon, työskentelet sujuvasti tiimissä ja arvostat muiden näkemyksiä. Ohjaat operatiivista toimintaa ja laitat asioita tapahtumaan! Työssäsi tulet hyvin toimeen suomen, englannin ja ruotsin kielillä.

Tule osaksi mukavaa pientä tiimiä yhteiskunnallisesti vaikuttavan toiminnan pariin!

Lisätietoja antaa mielellään nykyinen Toiminnanjohtaja Pauliina Lampinen tiistaina 31.1 klo 14.00-15.30, perjantaina 3.2 klo 9.00-10.30 sekä maanantaina 6.2 klo 10.00 -11.30, puh. 050 408 7734. Voit olla yhteydessä myös Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Weliniin, puh. 046 852 2010, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Haku alkaa 30. tammikuuta 2023 ja päättyy 13. helmikuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen
Jaa tämä: