Aihe: Opiskelija-asunnot, Tiedote, Työelämä

Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö tarjoaa tehostettua asumispalvelua nuorille aikuisille, jotka jatkavat opintojaan ja joilla on vammaispalvelulain mukainen oikeus palveluasumiseen. Asukkaita Lauttasaaren opiskelija- asunnoissa on 21.

Asumispalveluohjaajan työhön kuuluu vammaisten nuorten ja aikuisten arjen kokonaisvaltainen fyysinen avustaminen, ohjaaminen sekä itsenäiseen elämään tukeminen.

Etsimme nyt asumispalveluohjaajaa/lähihoitajaa vakituiseen (toistaiseksi voimassaoleva) työsuhteeseen. Työ on kolmivuorotyötä, mutta pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, sillä meillä on yöhoitajat jo olemassa. Voit aloittaa meillä heti tai yhteisen sopimuksen mukaan!

Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on meidän lähtökohta ja on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa!

Meillä saat hyvän perehdytyksen ja koko tiimin tuen sekä mukavat työkaverit, joilta saat aina apua! Meillä työskentelykielenä on suomi, joten toivomme sinulla olevan vähintään B1-tason kielitaito. Muu kielitaso on plussaa ja työyhteisömme onkin monikulttuurinen ja meillä saat työskennellä omana itsenäsi.

Asumisyksikkömme sijaitsee Lauttasaaressa aivan metropysäkin lähellä, joten työmatka on vaivaton.

Työntekijänämme olet lisäksi oikeutettu loistavaan työterveyshuoltoon Työterveystalossa sekä Smartumin liikunta – ja kulttuurisetelietuun.

Tervetuloa meille töihin!

Palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES (G22).

Katso esittelyvideot toiminnastamme!

Lue lisää ja lähetä hakemus täältä!

Jaa tämä: