Aihe: Tiedote

Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiön, Vamlas sr. toiminnan tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten yhdenvertaisuutta ja osallisuutta harrastuksissa, koulussa, oppilaitoksissa ja työelämässä sekä tukea heidän itsenäistymistään ja toimijuuttaan yhteiskunnassa. Säätiö toimii palveluntuottajana, kouluttajana, kehittäjänä ja vaikuttajana.

Säätiö tuottaa Lauttasaaressa Helsingin opiskelija-asuntosäätiön kiinteistössä ympärivuorokautista palveluasumista 21 opiskelevalle nuorelle ja tukee heitä itsenäistymisessä ja arjen hallinnassa. Tavoitteenamme on tarjota asukkaille mahdollisuus oman näköiseen elämään.

Työmme keskeisiä arvoja ovat välittäminen, osaaminen ja rohkeus. Katso lisätietoja:  https://vamlas.fi/

 

Haemme kokenutta

ASUMISPALVELUJOHTAJAA

jatkamaan ja kehittämään säätiön laadukasta ja asukaslähtöistä palvelua. Vastaat asumispalveluyksikön operatiivisesta johtamisesta, joka pitää sisällään toiminnan organisoinnin, seurannan ja kehittämisen sekä asiakas- ja yhteistyösuhteiden ylläpidon ja rakentamisen. Toimit lähiesimiehenä noin 25:lle sosiaali- ja terveyshuollon asiantuntijalle. Vastaat työvuorojärjestelyistä ja työhyvinvoinnista sekä teet yhteistyötä työterveyshuollon kanssa. Tehtävässäsi ylläpidät palvelun laatua ja työyhteisön hyvinvointia kustannustehokkaasti ja henkilöstön monimuotoisuutta hyödyntäen.

Olet johtoryhmän jäsen ja osallistut tarvittaessa säätiön hallituksen kokouksiin. Annat oman panoksesi säätiön toiminnan ja talouden suunnitteluun sekä seurantaan yhteistyössä säätiön talouspäällikön ja toiminnanjohtajan kanssa. Työtehtäviisi kuuluu myös kilpailutuksien seuraaminen ja niihin osallistuminen sekä kuntien yhteistyösopimukset ja asukassopimukset. Vastaat myös asumispalveluiden laatuun, seurantaan ja valvontaan liittyvistä asiakirjoista. Kykenet pitämään yhteistyössä organisaatiosi kanssa asumisyksikön käyttöasteen hyvällä tasolla.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa, pitkää alan asiakaspalvelukokemusta, josta vähintään kolme vuotta esimiestehtävissä. Sinulla on kokemusta asumispalveluista ja mielellään vammaisten henkilöiden avustamisesta. Hallitset Titania työvuoro-ohjelman tai vastaavan sekä ymmärrät talouden perusasiat mm. budjetoinnin, talouden seurannan ja hinnoittelun. Etuna tehtävän hoidossa on liiketoimintaosaaminen. Pystyt kehittämään palveluita muuttuvassa ympäristössä.

Odotamme sinulta

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja viestinnällistä osaamista
  • Halua ja kykyä kehittää toimintaa
  • Oikeudenmukaista, rehellistä ja avointa otetta
  • Esimiehenä läsnäolon taitoa, tunneälyä, tilannetajua ja joustavuutta
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle

  • Hyvän työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin palvelut
  • Joustavan ja toisia tukevan työyhteisön tuen
  • Valmentavan ja keskustelevan esimiehen
  • Taloudellisesti vakaan työpaikan
  • Hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan

Tule osaksi mukavaa pientä tiimiä yhteiskunnallisesti vaikuttavan toiminnan pariin.

Lisätietoja tehtävästä antavat asumispalvelujohtaja Linnea Haataja p.040 7440491; maanantaina 18.1. klo 10-12 ja maanantaina 25.1.2021 klo 10-12. sekä toiminnanjohtaja Pauliina Lampinen, p. 050 408 7734; perjantaina 15.1. klo 11-13, maanantaina 18.1. klo 10-12 ja tiistaina 26.1. klo 12-16.

Muina aikoina Eezy Personnel, seniorikonsultti Tuija Pulkkinen, p. 050 3595 212. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.1.2021 mennessä www.eezypersonnel.fi sivujen kautta. Teemme karsintahaastatteluja jo haun aikana ja toiset haastattelut ovat heti hakuajan päätyttyä viikolla 5 ja 6.

Jaa tämä: