Aihe: Nuoret, Tiedote, Työelämä

Esteettä töihin -verkkosivusto luotiin kaksi vuotta sitten osana Tarinoista voimaa -hanketta (ESR) vammaisten korkeakouluopiskelijoiden työelämään siirtymisen tueksi. Hanke toteuttaa nyt kyselyn, jolla he kartoittavat sivuston käytettävyyttä ja hyödyllisyyttä sekä kehittämisen tarpeita.

Esteettä töihin -verkkosivustolla tarjotaan tietoa valtakunnallisesti ja saavutettavasti korkeakouluopiskelijoille, työnantajille ja opinto-ohjaajille. Verkkosivuston tavoitteena on edistää ja helpottaa vammaisten korkeakouluopiskelijoiden siirtymistä työelämään ja olla työkalu tämän kehityksen mahdollistamiseksi. Mitä opinto-ohjaajat ja rekrytoijat voivat tehdä tilanteen helpottamiseksi? Entä opiskelijat tai työnhakijat itse? Faktatiedon lisäksi sivuston jokaisesta osiosta löytyy videoita, jossa työllistyneet, työnantajat ja opinto-ohjaajat paljastavat omat vinkkinsä parempaan työelämään.

Vieraile sivustolla esteettatoihin.fi ja kerro sitten miten he onnistuivat! Mikä sivustolla toimii ja mitä kaipaisit lisää? Pääset vastaamaan kyselyyn tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/976043972486E188

Antamiasi vastauksia käsitellään anonyymisti GDPR:n mukaisesti. Vastauksista tehdään kooste, jota hyödynnetään sivuston kehittämisessä.

Kiitos ajastasi!

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Heidi Sipilä, Tarinoista voimaa -hanke (ESR, -2018)
sipilahei@gmail.com
p. 040 080 6977

Jaa tämä: