keskiviikko, 15. helmikuuta, 2023 klo 09:00

OSATYÖKYKYISESTÄ TÄSMÄTYÖKYKYISEKSI MAKSUTON WEBINAARI 15.2 KLO 9-10.00

Täsmätyökykyisen työllistymiseen ei riitä vain työkyvyn tunnistaminen, osaamisen arviointi tai esimerkiksi yksilövalmennus.
Täsmätyökyvyn perustana on työtehtävien edellyttämä fyysinen -ja psykososiaalinen toimintakyky, sekä osaaminen.

Työllistymiseen tarvitaan tietoa, millaisia yleisiä työelämätaitoja, sekä ammatillista- ja substanssiosaamista työ vaatii.
Tärkeässä roolissa on, ymmärrys työn sisällöstä ja vaatimuksista.
Sen tiedon perusteella työtehtävien räätälöinti eli mukauttaminen tai työn muotoilu, osaamisen ja mielenkiinnon, sekä työkyvyn mukaan.

Miten voimme saada tietoa ja ymmärrystä työn vaatimuksista, jotta voimme löytää osatyökykyiselle sopivaa työtä ja työnantajille osaavia työntekijöitä?

Lähtökohtaisesti tarvitaan monialaista yhteistyötä ja vuoropuhelua työnantajien kanssa. Yhteistä ymmärrystä, joustavia ja riskittömiä ratkaisuja, sekä taloudellisesti kannattavia palveluita, niin työnantajalle, kuin työntekijälle. Esimerkiksi työhönvalmennusta, palkka- ja työolosuhteiden järjestelytukea, työkokeilua ja työkyvyn ja työn vaativuuden arviointia. Toimenpiteet ja tuet mahdollistavat yritysten monipuolisemman työntekijöiden työllistämisen.

Tule maksuttomaan webinaariin 15.2 kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta: osatyökykyisestä täsmätyökykyiseksi.

Webinaarissa pääset tutustumaan sertifioituihin menetelmiin ja työkaluihin, joilla mahdollistetaan osatyökykyisten työllistyminen, työssä jaksaminen tai onnistunut työhön paluu.

Webinaari soveltuu hyvin työllisyys-, koulutus- ja työkyvyn asiantuntijoille, kuin työhakijoille ja työnantajille.

Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä 14.2 mennessä.

Lisätietoja:

Pauli Leinonen
Koulutus- ja työllisyysasiantuntija
puh. +358 44 734 5845
pauli.leinonen(at)vamlas.fi

Jaa tämä: