tiistai, 09. kesäkuunta, 2020 klo 09:00

Aika: ti 9.6. klo 9–10
Paikka: Zoom
Linkki: https://zoom.us/j/96900258549
Meeting ID: 969 0025 8549

Tule keskustelemaan kanssamme moninaisuuden merkityksestä työyhteisölle ja työnantajan liiketoiminnalle! Tarjolla on rento, vuorovaikutteinen kohtaaminen, jossa kysymyksiä voi esittää joko ääneen tai chatin kautta. Myös pelkkä kuunteleminen on sallittua – samoin aamukahvittelu seminaarin aikana.

Puhujat

Sari Ajanko. Arvostettu ja kansainvälisesti sertifioitu ammatticoach, yritysvalmentaja ja johdon työnohjaaja, jolla on yli tuhannen valmennustunnin ja yli 15 vuoden johtamistyön kokemus. Sari on valmentanut johtajia ja esimiehiä yksilöinä, ryhminä ja tiimeinä ja kirjoittanut myös kirjan Moninaisuuden johtaminen – ytimessä johtajan itsetuntemus (Suomen Liikekirjat).

Pauli Leinonen. Erityistyöllistymisen alan uudistaja, kehittäjä ja mahdollistaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus alalta ja sen kehittämisestä. Pauli on kouluttanut satoja alan asiantuntijoita ja fasilitoinut kymmeniä työpajoja mm. työn muotoilussa. Hänet on palkittu valtakunnallisella Vates-säätiön Tulisielu-kunniakirjalla menestyksellisestä työhönvalmennus- ja yritysyhteistyöstä.

Ohjelma

klo 8.45
Tekniikan testailu

klo 9
Webinaarin avaus

klo 9.05
Sari Ajanko: Miksi monimuotoisuutta ja moninaisuutta tarvitaan? Miten siirrymme erilaisuuden sietämisestä moninaisuuden arvostamiseen?

klo 9.20
Pauli Leinonen:
 Ratko-menetelmän hyödyt ja käyttömahdollisuudet monimuotoisuuden mahdollistajana. Ratkon esittely ja konkreettiset hyödyt sekä työntekijälle että työnantajalle

klo 9.35
Keskustelua ja kysymyksiä moninaisuuden johtamisesta ja kaikkia arvostavan asenteen säilyttämisestä työyhteisössä

klo 10
Tilaisuus päättyy

Kysy lisää:
Työllisyyskoordinaattori Pia Vaajakallio
Vamlasin Nuoret ja työelämä -toiminta

Tervetuloa!

**************************

Näin pääset mukaan Meeting ID:llä

Puhelimella:
Lataa Zoom ilmaiseksi appikaupastasi ja liity keskusteluun sinisestä Join a Meeting  -painikkeesta.
Zoom kysyy Meeting ID numerosarjaa. Kirjoittamalla tähän kohtaan ID:n 969 0025 8549 liityt automaattisesti oikeaan keskusteluun.

Tietokoneella:
Lataa Zoom tai käytä selainta. Sinun ei tarvitse välttämättä kirjautua sisään. Liity sinisestä Join a Meeting  -painikkeesta. Zoom kysyy Meeting ID numerosarjaa. Kirjoittamalla tähän kohtaan ID:n 969 0025 8549 liityt automaattisesti oikeaan keskusteluun.

Tulitpa kohtaamiseen mitä kautta tahansa, pidäthän kameran ja mikin kiinni liittyessäsi. Sinut ohjataan odotushuoneeseen, josta tapahtuman järjestäjä kutsuu sinut sisään tapahtuman alkaessa. Odotushuoneessa voit vielä testata mikrofonin ja videokuvan toimivuutta.

Jaa tämä: