torstai, 16. huhtikuunta, 2020 klo 15:00

Huom! Tapahtuma siirtyy tuonnemmaksi koronaviruksen ja siihen liittyvien toimenpidesuositusten vuoksi. Uudesta ajankohdasta ilmoitetaan Vamlasin facebook-sivuilla ja twitterissä. 

Etsitkö satunnaista tai säännöllistä avustajaa joko itsellesi tai lapsellesi? Kouluun, opiskeluun tai töihin? Harrastuksiin tai kotona tapahtuvaan kokopäiväiseen toimintaan?

Haluatko tavata ja pikahaastatella kerralla useampia potentiaalisia avustajia?

Ilmoittaudu ainutlaatuiseen rekrytapahtumamme!

Mikä? Avustajia etsivien ja avustajan töitä hakevien kohtaaminen
Koska? Torstai 16.4. klo 15–17
Missä? Metropolia Ammattikorkeakoulu, Myllypuron kampus, Myllypurontie 1, Helsinki

Kehitysvammaisten palvelusäätiö, Avustajakeskus Sentteri ja Vamlas järjestävät yhteistyössä Helsingin kaupungin ja Metropolian kanssa mutkattoman ja tehokkaan, pääkaupunkiseudulla asuville ja työskenteleville tarkoitetun, rekrytointitapahtuman.

Tapahtumassa avustajia työantajamallilla etsivät sekä avustajan työtä hakevat pääsevät tutustumaan toisiinsa ja keskustelemaan kasvotusten mahdollisesta työsuhteesta.

Osallistujien tarpeet ja toiveet selvitetään etukäteen. Tietoa työnantajana ja avustajana toimimisesta jaetaan sosiaalisessa mediassa pitkin kevättä, ja tukea ja tietoa saa tarvittaessa myös henkilökohtaisesti.

Ilmoittautuminen on helppoa!

Lähetä lyhyt kuvaus avustajatarpeestasi osoitteeseen hanna.ruohonen@vamlas.fi Kirjoita aihekenttään “Henkilökohtaisen avun rekry”, jotta viesti ei katoa muun postin joukkoon.

Halutessasi voit myös soittaa tai lähettää Hannalle WhatsApp-viestin numeroon 044 522 8881.

Nähdään Metropoliassa!

Jaa tämä: