torstai, 09. huhtikuunta, 2020 klo 09:00

Koronakisa on ohi, ja saimme nuorilta liki kaksikymmentä tarinaa – joukossa sarjakuvaa, videota, proosaa, runoa ja valokuvaa. Työt olivat huikeita, joten päätimme palkita ne kaikki 🙂 Seuraavaksi vuorossa on materiaalin työstäminen ja julkaiseminen. Perästä siis kuuluu!

**********************

Hei sinä 18–29 -vuotias vamman tai pitkäaikaissairauden kanssa elävä nuori aikuinen! Kerro meille, miltä sinun arkesi näyttäytyy koronan keskellä – me valitsemme, julkaisemme ja palkitsemme puhuttelevimmat tarinat.

Osallistumisaika: to 9.4.–su 26.4.

Tarinasi muoto on vapaa. Se voi olla novelli, runo, blogikirjoitus, video, kuvakollaasi, sarjakuva, nukketeatteri tai mikä tahansa sinulle luonteva ja juuri tällä hetkellä sinua inspiroiva kokonaisuus.

Etsimme spontaaneja, parin kolmen tunnin valmistelulla syntyviä kiteytyksiä. Valitsemme näistä noin 15, joiden tekijät palkitsemme 60 euron palkkiolla. Jos kerrottavaa riittää, voit lähettää kisaan myös useamman tarinan!

Lähetä koronakatsauksesi 24.4. mennessä työllisyyskoordinaattoreillemme: hanna.ruohonen@vamlas.fi tai pia.vaajakallio@vamlas.fi. Valittujen nimet julkistetaan 30.4., ja tarinoiden julkaiseminen Vamlasin somekanavissa käynnistyy 15.5.

Jos projekti kiinnostaa ja haluat kysyä lisää, tämä onnistuu zoomissa ke 15.4. klo 13 (meeting ID 702 579 054).
Ohjeet Zoomin käyttöön löytyvät mm. täältä.

Toivottavasti inspiroidut – me ainakin odotamme tarinaasi (tai tarinoitasi) innolla!

Jaa tämä: