tiistai, 21. syyskuunta, 2021 klo 14:00

Koulutuksesta saat:

  • Yleisten työelämätaitojen tsekkauslistat, jotka auttavat sinua asiakastyössä arvioimaan palveluiden tarvetta; ohjausta koulutukseen, työhön tai muuhun työllistymistä tukevaan toimintaan. Esim. vuorovaikutustaidot, kyky arvioida itseä, tarmokkuus, omatoimisuus jne.
  • Kokonaiskäsityksen työelämätaitojen psykososiaalisista määritteistä ja arviointitavasta. Miten ne tukevat asiakkaan palvelutarpeen -tai työ- ja toimintakyvyn arviointia.
  • Tunnistat menetelmän käyttömahdollisuudet ja osaat tulkita tehtyjä Melba-arviointeja.
Koulutuskokonaisuus:
  • Teams tai Zoom-verkkokoulutus: 21.9 ja 7.10.2021 klo. 14-16.00
  • Ennakko- ja välitehtävä verkossa.

Hinta: 180€/ henkilö (ei alv-velv. AVL 4 §)

Ilmoittaudu koulutukseen 13.9. mennessä.

Huom! Koulutus ei anna pätevyyttä tehdä työkyvyn arviointeja. Siihen tarvitset laajemman Melba koulutuksen, josta sinulle myönnetään henkilökohtainen käyttäjälisenssi.  https://vamlas.fi/imba-ja-melba/

Melban laajemmasta koulutuksesta saat 10% alennuksen osallistuttuasi lukijankoulutukseen.
Tarjous on voimassa 31.12.2021 asti. (arvo 85€).

_______________________________________________________________________

Melba – työkyvyn arviointimenetelmän avulla arvioidaan ja verrataan työn psykososiaalisia vaativuustekijöitä suhteessa henkilön taitoihin. Vertailun avulla tunnistetaan työnhakijan taidot ja työtehtävän yhteensopivuus; millä alueella työn vaativuus ja työntekijän valmiudet vastaavat toisiaan, millä alueella työ on liian kuormittavaa vai ovatko henkilön taidot yli työn vaativuuden.

Menetelmän hyödyt ja käyttömahdollisuudet:

Melba soveltuu ammatillisen kuntoutuksen työvälineeksi, työn kuormittavuuden arviointiin kuin työkykyongelmia ratkottaessa. Melbaa hyödynnetään esimerkiksi työhön valmennuksessa työelämätaitojen arviointiin ja työhön ohjaukseen. Menetelmä sopii hyvin myös rekrytointeihin, kehityskeskusteluihin, työpaikan sisäisiin koulutuksiin ja työhön paluun järjestelyihin.

Koulutuksen kohderyhmä:

Melba soveltuu laajasti lähes kaikille arvioinnista kiinnostuneille ammattilaisille. Voit työskennellä esimerkiksi työllistymis- ja koulutuspalveluissa, valmennuksessa, ammatillisen kuntoutuksen puolella, työterveyshuollossa tai työturvallisuuden -ja henkilöstöhallinnon parissa.

Vamlasin kaikki koulutukset https://vamlas.fi/tapahtumat/

Ystävällisin terveisin

Pauli Leinonen
Koulutus- ja työllisyysasiantuntija
Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö
Mikonkatu 8 A, 9krs, 00100 Helsinki

puh. 044 7345 845

pauli.leinonen@vamlas.fi

Jaa tämä: