tiistai, 03. marraskuunta, 2020 klo 09:00

Täydennyskoulutus on tarkoitettu niille henkilöille, jotka ovat suorittaneet Melba arviointivälineen sertifikaatin. Koulutuksesta saat päivitetyt tiedot ja arviointilomakkeet.

Hinta: 200 €/hlö (ei alv-velv. AVL 4 §) sisältää koulutusmateriaalit.

Ilmoittaudu koulutukseen 28.10. mennessä.

Koulutus koostuu:

Verkkotapaamiset: 3.11 ja 17.11.2020.
Kello: 9.00–11.30
Paikka: Teams-videokoulutus

Kahdesta videotapaamisesta, johdantoluennosta ja ennakkotehtävässä verkossa, sekä etäharjoittelutehtävästä verkkotapaamisten välissä. (Yhteensä noin 8 tuntia)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Menetelmän hyödyt ja käyttömahdollisuudet:

Melba – työkyvyn arviointimenetelmän avulla arvioidaan ja verrataan työelämän yleisiä vaativuustekijöitä suhteessa henkilön taitoihin. Vaativuus- ja taitotekijät ovat esimerkiksi: oppiminen, muistaminen, vuorovaikutustaidot, omatoimisuus, tarmokkuus, taito arvioida itseä, ryhmätyöskentely jne. Vertailun avulla tunnistetaan työnhakijan taidot ja työtehtävän yhteensopivuus; millä alueella työn vaativuus ja työntekijän valmiudet vastaavat toisiaan, millä alueella työ on liian kuormittavaa vai ovatko henkilön taidot yli työn vaativuuden.

Melba soveltuu ammatillisen kuntoutuksen työvälineeksi, työn kuormittavuuden arviointiin kuin työkykyongelmia ratkottaessa. Melbaa hyödynnetään esimerkiksi työhön valmennuksessa, työssä jaksamisen ja työtoiminnassa henkilön arviointiin ja työssä ohjaukseen. Menetelmää voi käyttää myös rekrytoinneissa ja työhön paluun järjestelyissä.

Lisätietoja: Pauli Leinonen, pauli.leinonen@vamlas.fi
Puh. 044 734 5845

Kaikki koulutuspalvelut

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden
alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden
hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko
koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa
toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Jaa tämä: