keskiviikko, 14. helmikuunta, 2018 klo 08:30

Ilmoittaudu hyödylliseen Melba-koulutukseen!

Lähipäivät: 14.2.2018 ja 14.3.2018 klo 9.00-16.00, aamukahvi alkaa klo 8.30
Paikka: Vamlas, Mikonkatu 8a, 9.krs

Melba – työkyvyn arviointimenetelmän avulla voidaan tarkastella työn psykososiaalisia vaativuustekijöitä ja suhteuttaa ne henkilön taitoihin.

  • Arviointimenetelmä on tarkoitettu työn ja tekijän hyvän kohtaamisen tukemiseen.
  • Melba on kehitetty työn edellyttämien psykososiaalisten vaativuutekijöiden arviointiin. Lisäksi Melballa arvioidaan henkilön psykosisiaalisia taitoja ja vertaillaan niitä työn vaativuuteen.
  • Arvioitavat psykososiaaliset tekijät käsittävät kognitiiviset, sosiaaliset, työskentelytapaa kuvaavat tekijät sekä psykomotoriset ja akateemiset vaativuus- ja taitotekijät.
  • Menetelmää hyödynnetään työhön sijoittumisen ja työssä jaksamisen arvioimisessa sekä ohjauksessa.
  • Taito- ja vaativuusprofiilien vertailun avulla voidaan tunnistaa työnhakijan ja työtehtävän yhteensopivuus; millä alueella työn vaativuus ja työntekijän valmiudet vastaavat toisiaan, millä alueella työ on liian kuormittavaa vai ovatko henkilön taidot yli työn vaativuuden.

Koulutuskokonaisuus:

  •  Ennakkotehtävä
  • I Lähipäivä Vaativuuden arvioiminen -> Etäharjoitteluvaihe I / Ohjatut vaativuusharjoitukset
  • II Lähipäivä Taitojen arvioiminen ja taitojen ja vaativuuden vertailu -> Etäharjoitteluvaihe II / Ohjatut taitoharjoitukset, oman asiakkaan taitojen arvioiminen työn vaativuustekijöiden suhteen sekä loppuraportti. 

Hyväksytyn suorituksen jälkeen osallistuja saa todistuksen (5 op) ja hänelle myönnetään Melba-välineen käyttäjälisenssi.

Koulutuksen järjestää Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö. Hinta 650 €/hlö.

Ilmoittaudu koulutukseen 31.1.2018 mennessä:
https://link.webropolsurveys.com/EP/ACB0D6FCDFCD3165

Lisätietoja:
Marja Nevalainen
nevalainen.marjariitta(at)gmail.com
puh. 0400 862998

Peruutusehdot:
Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä paikkoja on vain rajattu määrä. Voit perua ilmoittautumisen maksutta 31.1.2018 saakka – jos esteitä tulee tämän jälkeen, kollegasi on tervetullut puolestasi.

Jaa tämä: