torstai, 20. syyskuunta, 2018 klo 09:00

Live Palvelut järjestää syksyn Melba –koulutuksen yhteistyössä Vamlasin kanssa. Hae koulutukseen ja opi uutta arvioinnista!

Lähipäivät: to 20.9.2018 ja to 18.10.2018 klo 9.00–16.00, aamukahvi alkaa klo 8.30

Kohderyhmä:

  • valmennus-, työllisyys-, koulutus- ja kuntoutuspalvelut
  • ammatillinen kuntoutus, kuntouttava työtoiminta,
  • työterveyshuolto, työsuojelu ja työturvallisuus
  • henkilöstöhallinto

Koulutuspaikka: Vamlas, Mikonkatu 8, 00100 Helsinki

Koulutuksen järjestäjä: Live Palvelut yhteistyössä Vamlasin kanssa

Koulutuksen sisältö:

Melba – työkyvyn arviointimenetelmän avulla voidaan tarkastella työn psykososiaalisia vaativuustekijöitä ja suhteuttaa ne henkilön taitoihin. Arviointimenetelmä on tarkoitettu työn ja tekijän hyvän kohtaamisen tukemiseen. Melba on kehitetty työn edellyttämien psykososiaalisten vaativuutekijöiden arviointiin. Lisäksi Melballa arvioidaan henkilön psykosisiaalisia taitoja ja vertaillaan niitä työn vaativuuteen. Arvioitavat psykososiaaliset tekijät käsittävät kognitiiviset, sosiaaliset, työskentelytapaa kuvaavat tekijät sekä psykomotoriset ja akateemiset vaativuus- ja taitotekijät.

Menetelmää hyödynnetään työhön sijoittumisen ja työssä jaksamisen arvioimisessa sekä ohjauksessa. Taito- ja vaativuusprofiilien vertailun avulla voidaan tunnistaa työnhakijan ja työtehtävän yhteensopivuus; millä alueella työn vaativuus ja työntekijän valmiudet vastaavat toisiaan, millä alueella työ on liian kuormittavaa vai ovatko henkilön taidot yli työn vaativuuden.

Koulutuskokonaisuus:

  • Ennakkotehtävä
  • Lähipäivä: Vaativuuden arvioiminen

-Etäharjoitteluvaihe I / Ohjatut vaativuusharjoitukset

  • Lähipäivä: Taitojen arvioiminen ja taitojen ja vaativuuden vertailu

-Etäharjoitteluvaihe II / Ohjatut taitoharjoitukset, oman asiakkaan taitojen arvioiminen työn vaativuustekijöiden suhteen sekä loppuraportti.

Hyväksytyn suorituksen jälkeen osallistuja saa todistuksen (5 op) ja hänelle myönnetään Melba-välineen käyttäjälisenssi.

Koulutuksen järjestää Live Palvelut yhdessä Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiön kanssa. Hinta 650 €/hlö (sis. alv 24%).

Koulutukseen tulee ottaa mukaan tietokone, jossa on Excel-ohjelma asennettuna.

Ilmoittaudu koulutukseen 31.8.2018 mennessä:

Lisätietoja: Jenni Heinineva, Live Palvelut, puh. 040 662 0010, jenni.heinineva(at)inlive.fi

Peruutusehdot:

Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä paikkoja on rajattu määrä. Voit perua ilmoittautumisen maksutta 6.9.2018 saakka – jos esteitä tulee tämän jälkeen, kollegasi on tervetullut puolestasi.

 

Jaa tämä: