lauantai, 27. marraskuunta, 2021 klo 11:00
MARRAS- JA JOULUKUUN KUVATAIDEPAJAT ON PERUTTU!
Peruutamme marras-joulukuun pajat vähäisen ilmoittautujamäärän sekä heikentyneen koronatilanteen vuoksi.

—————————————————————————

Tervetuloa joulutunnelmaisiin ”Toiveiden puu” -kuvataidetyöpajoihin la 27.11.! Työpajat ovat osa Vamlasin järjestämää kuvataidetyöpajasarjaa alakoululaisille (7-12v).

”Toiveiden puu” -pajassa pohditaan taidetta tekemällä haaveita ja toiveita sekä sitä, mikä elämässä on parasta ja mikä tekee onnelliseksi. Tule taiteilemaan unelmiasi esiin!

Marraskuun taidepajoissa lapsilla on mahdollisuus tavata Joulupukki. Pääset jutustelemaan ja ottamaan pukin kanssa valokuvia. Pukki kuulee mielellään pajassa tekemästäsi taideteoksesta ja asioista, joita ajattelit sitä tehdessäsi. Saat kertoa pukille myös toiveitasi ja suunnitelmiasi tulevaisuuteen tai vaikkapa jouluun liittyen. Joulupukki muistaa kaikkia päivän pajojen lapsia lopuksi myös pienellä herkuttelulahjalla!

Taidepajoissa on paikalla Vamlasin oma yleisavustaja, joten vanhemmat pääsevät halutessaan nauttimaan joulunalustunnelmista vaikkapa kivenheiton päässä sijaitsevassa Hakaniemen kauppahallissa. Myös toimistolla on tarjolla kahvia ja pikkupurtavaa.

Pajat järjestetään Vamlasin tiloissa Helsingin Merihaassa ja ne ovat ilmaisia. Tarvitsemasi materiaalit ovat meillä valmiina käytössäsi! Marras- ja joulukuun pajoja suositellaan ensisijaisesti sellaisille lapsille, jotka saattavat tarvita lähinnä fyysistä apua ja esteettömiä olosuhteita. Lisää pajoja on jo suunnitteilla erilaisille kohderyhmille soveltuvasti!

Ilmoittaudu nyt marraskuun pajoihin! Voitte valita kahdesta kellonajasta sopivamman: klo 11-13 tai 14-16.

Marraskuun pajojen lisäksi voit ilmoittautua myös jo joulukuun pajoihin:
–> ”Minun paras ystäväni / Minun ihana sisarukseni”, ke 29.12. klo 11-13 tai 14-16
Tähän taidepajaan voit tulla yhdessä ystäväsi tai sisaruksesi kanssa. Mitä teette yhdessä ja missä vietätte aikaa? Miltä ystävän tai sisaruksen kanssa oleminen tuntuu? Tulkaa taiteilemaan omat tai yhteiset teokset!

Ilmoittaudu pajoihin ja katso lisätietoja taidepajasarjasta täältä: https://link.webropolsurveys.com/S/E6F87FF39120EF68

Lisätietoja pajoista antaa:
Elina Mäkikunnas
elina.makikunnas@vamlas.fi
0405745254

Jaa tämä: