keskiviikko, 08. syyskuunta, 2021 klo 10:00

Lähipäivät: 8.9 ja 6.10.2021.
Kello: 10.00– 16.00.

Paikka: Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö, kehittämisyksikkö
Mikonkatu 8 A 9.krs, 00100 Helsinki (Aikatalo)

IMBA – työkyvyn arviointimenetelmän avulla arvioidaan ja verrataan työn fyysisiä vaativuustekijöitä suhteessa henkilön fyysiseen kykyyn. IMBAn määreisiin kuuluvat esimerkiksi istuminen, käveleminen, kuuleminen ja näkeminen. Fyysisten määreiden lisäksi arvioidaan ympäristön olosuhteita ja työturvallisuustekijöitä.

Menetelmän hyödyt ja käyttömahdollisuudet:
IMBA soveltuu ammatillisen kuntoutuksen työvälineeksi, työn kuormittavuuden arviointiin kuin työkykyongelmia ratkottaessa. IMBAa hyödynnetään esimerkiksi työhön valmennuksessa fyysisten seikkojen arviointiin ja työhön ohjaukseen. Menetelmää voi käyttää rekrytoinneissa, työssä jaksamisen ja työhön paluun järjestelyissä. Asiakastyössä IMBA mahdollistaa arvioimaan palveluiden ja tuen tarvetta; ohjausta koulutukseen, työhön tai muuhun työllistymistä tukevaan toimintaan.

Koulutuksen kohderyhmä: IMBA soveltuu laajasti lähes kaikille arvioinnista kiinnostuneille ammattilaisille. Voit työskennellä esimerkiksi työllistymis- ja koulutuspalveluissa, valmennuksessa, ammatillisen kuntoutuksen puolella, työterveyshuollossa tai työturvallisuuden -ja henkilöstöhallinnon parissa.

Koulutuskokonaisuus:
Koulutus koostuu ennakkotehtävästä, kahdesta lähipäivästä ja etäharjoittelutehtävistä, sekä lopputyöstä. Lopputyössä arvioidaan valitsemaasi työnvaativuutta ja henkilön taitoja, sekä laaditaan niistä vertailuraportti.

Hyväksytyn suorituksen jälkeen osallistuja saa sertifikaatin (4 op) ja hänelle myönnetään IMBA-välineen käyttäjälisenssi. Koulutuksen suorittaneet saavat käyttää sekä IMBA laaja- että IMBA suppea -lomaketta. https://vamlas.fi/uudistunut-imba-ja-melba/

Hinta 850 €/hlö (ei alv-velv. AVL 4 §)
Ilmoittaudu koulutukseen 30.8. mennessä.

Kaikki koulutukset: https://vamlas.fi/tapahtumat/

Koulutus sisältää aamupalan, päiväkahvit/tee/muu juoma. Lounas omakustanteinen.

Lisätietoja: Pauli Leinonen, pauli.leinonen@vamlas.fi Puh. 044 734 5845

Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 7 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden
alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden
hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko
koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa
toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Jaa tämä: