tiistai, 27. lokakuunta, 2020 klo 09:00

Koulutuksen tavoite:
Saat kokonaiskäsityksen arviointivälineen määritteistä ja arviointitavasta. Miten ne tukevat asiakkaan palvelutarpeen -tai työ- ja toimintakyvyn arviointia. Tunnistat ja tiedät menetelmän käyttömahdollisuudet. Saat koulutuksesta fyysisen työkyvyn tsekkauslistat, jotka auttavat sinua asiakastyössä arvioimaan palveluiden tarvetta; ohjausta koulutukseen, työhön tai muuhun työllistymistä tukevaan toimintaan.

Koulutusmenetelmä:

  • Teams-verkkokoulutus
  • Ennakko- ja välitehtävä verkossa.

Verkkotapaamiset: 27.10 ja 10.11 klo. 9:00 – 10:30.
Kesto: 2 x 1,5 tuntia
Hinta: 120€/henkilö (ei alv-velv. AVL 4 §)

Ilmoittaudu koulutukseen 20.10 mennessä.

Huom! Koulutus ei anna pätevyyttä tehdä virallisia IMBA-työkyvyn arviointeja. Siihen tarvitset laajemman IMBA koulutuksen, josta sinulle myönnetään henkilökohtainen käyttäjälisenssi. https://vamlas.fi/imba-ja-melba/

IMBAn laajemmasta koulutuksesta saat 10% alennuksen osallistuttuasi lukijankoulutukseen.
Tarjous voimassa vuoden lukijankoulutuksen päättymisestä.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

IMBA – työkyvyn arviointimenetelmän avulla arvioidaan ja verrataan työn fyysisiä vaativuustekijöitä suhteessa henkilön fyysiseen kykyyn. IMBAn määreisiin kuuluvat esimerkiksi istuminen, käveleminen, nostaminen, kuuleminen ja näkeminen. Fyysisten määreiden lisäksi arvioidaan ympäristön olosuhteita ja työturvallisuustekijöitä.

Menetelmän hyödyt ja käyttömahdollisuudet:
IMBA soveltuu ammatillisen kuntoutuksen työvälineeksi, työn kuormittavuuden arviointiin kuin työkykyongelmia ratkottaessa. IMBAa hyödynnetään esimerkiksi työhön valmennuksessa ja työtoiminnassa fyysisten seikkojen arviointiin ja työssä ohjaukseen. Menetelmää voi käyttää myös rekrytoinneissa, työssä jaksamisen ja työhön paluun järjestelyissä.

Lisätietoja:
Pauli Leinonen, pauli.leinonen@vamlas.fi
puh. 044 7345 845
Koulutus- ja työllisyysasiantuntija

Jaa tämä: