torstai, 02. syyskuunta, 2021 klo 14:00

Koulutuksen tavoite:
Saat kokonaiskäsityksen arviointivälineen määritteistä ja arviointitavasta. Miten ne tukevat asiakkaan palvelutarpeen -tai työ- ja toimintakyvyn arviointia. Tunnistat ja tiedät menetelmän käyttömahdollisuudet.  Saat koulutuksesta fyysisen työkyvyn tsekkauslistat, jotka auttavat sinua asiakastyössä arvioimaan palveluiden tarvetta; ohjausta koulutukseen, työhön tai muuhun työllistymistä tukevaan toimintaan.

Koulutusmenetelmä:

  • Teams tai Zoom-verkkokoulutus
  • Ennakko- ja välitehtävä verkossa.

Verkkotapaamiset: 2.9 ja 16.9.2021 klo. 14-16.00
Kesto: 2 x 2 tuntia
Hinta: 180€/ henkilö (ei alv-velv. AVL 4 §)

Huom! Koulutus ei anna pätevyyttä tehdä työkyvyn arviointeja. Siihen tarvitset laajemman IMBA koulutuksen, josta sinulle myönnetään henkilökohtainen käyttäjälisenssi.  https://vamlas.fi/imba-ja-melba/

IMBAn laajemmasta koulutuksesta saat 10% alennuksen osallistuttuasi lukijankoulutukseen.
Tarjous voimassa 31.12.2021 asti.  Arvo 85 euroa.
_______________________________________________________________________________________

IMBA – työkyvyn arviointimenetelmän avulla arvioidaan ja verrataan työn fyysisiä vaativuustekijöitä suhteessa henkilön fyysiseen kykyyn. IMBAn määreisiin kuuluvat esimerkiksi istuminen, käveleminen, nostaminen, kuuleminen ja näkeminen. Fyysisten määreiden lisäksi arvioidaan ympäristön olosuhteita ja työturvallisuustekijöitä.

Menetelmän hyödyt ja käyttömahdollisuudet:
IMBA soveltuu ammatillisen kuntoutuksen työvälineeksi, työn kuormittavuuden arviointiin kuin työkykyongelmia ratkottaessa. IMBAa hyödynnetään esimerkiksi työhön valmennuksessa fyysisten kykyjen arviointiin ja työhön ohjaukseen. Menetelmää voi käyttää myös rekrytoinneissa, työssä jaksamisen ja työhön paluun järjestelyissä.

Ilmoittaudu koulutukseen maanantaina 23.8. mennessä.

Kaikki Vamlasin koulutukset:

Lisätietoja:
Pauli Leinonen
Koulutus- ja työllisyysasiantuntija
puh. 044 7345 845
pauli.leinonen@vamlas.fi

Jaa tämä: