tiistai, 10. maaliskuunta, 2020 klo 10:00

Hae mukaan uudistuneeseen IMBA-koulutukseen

Lähipäivät: 10.3. ja 31.3.2020
Kello: 10:00–16:30
Paikka: Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö, kehittämisyksikkö
Mikonkatu 8 A 9.krs, 00100 Helsinki (Aikatalo)

IMBA – työkyvyn arviointimenetelmän avulla arvioidaan ja verrataan työn fyysisiä vaativuustekijöitä suhteessa henkilön fyysiseen kykyyn. IMBAn määreisiin kuuluvat esimerkiksi istuminen, käveleminen, kuuleminen ja näkeminen. Fyysisten määreiden lisäksi arvioidaan ympäristön olosuhteita ja työturvallisuustekijöitä.

Menetelmän käyttömahdollisuudet:

  • rekrytointeihin
  • työssä jaksamisen tukemiseen
  • työhön palaamisen järjestelyihin
  • tehtävien räätälöintiin ja muotoiluun
  • kehityskeskusteluihin
  • sisäisiin koulutuksiin

Koulutuksen kohderyhmä:
IMBA soveltuu laajasti lähes kaikille arvioinnista kiinnostuneille ammattilaisille. Voit työskennellä esimerkiksi työllistymis- ja koulutuspalveluissa, valmennuksessa, ammatillisen kuntoutuksen puolella, työterveyshuollossa tai työturvallisuuden -ja henkilöstöhallinnon parissa. Osatyökyisyys koskettaa nykyään jokaista toimialaa ja ammattiryhmää. Suomen työikäisestä väestöstä vajaalla 2 miljoonalla on jossain vaiheessa elämää pitkäaikaissairaus tai vamma ja kolmannes heistä arvioi, että sairaus tai vamma vaikuttaa työhön ja työmahdollisuuksiin.

Koulutus koostuu: Johdantoluento ja ohjaus ennakkotehtävään verkossa (parhaaksi katsomallasi ajalla ennen ensimmäistä lähipäivää), kahdesta lähipäivästä ja etäharjoittelutehtävistä, sekä lopputyöstä. Lopputyössä arvioidaan valitsemaasi työnvaativuutta ja henkilön taitoja, sekä laaditaan niistä vertailuraportti.

Hyväksytyn suorituksen jälkeen osallistuja saa todistuksen (4 op) ja hänelle myönnetään IMBA-välineen käyttäjälisenssi. Koulutuksen suorittaneet saavat käyttää sekä IMBA laaja- että uutta IMBA suppea -lomaketta.

Hinta: 750 €/hlö (ei alv-velv. AVL 4 §) sisältää aamupalan ja päiväkahvit

Ilmoittaudu koulutukseen 2.3.2020 mennessä

Lisätietoja: Pauli Leinonen, pauli.leinonen@vamlas.fi Puh. 044 734 5845

Peruutusehdot:
Ilmoittautumiset ovat sitovia. Voit perua ilmoittautumisen maksutta pe 28.2.2020 saakka. Sen jälkeen perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos esteitä tulee tämän jälkeen, kollegasi on tervetullut puolestasi.

Jaa tämä: