maanantai, 27. huhtikuunta, 2020 klo 00:00

Haku Karlvikin ratsastuskoulun ilmaisille ratsastustunneille päättyi su 10.5. Hakijoita oli 18, ja voimme iloksemme ilmoittaa, että kaikki halukkaat pääsevät ratsastamaan.

Hakijoihin otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti. Sitten vain viestittelemään tallin kanssa ja sopimaan tulevista tunneista 🙂

Lämpimät onnittelut kaikille hevostelijoille!

********************

Mistä olikaan kyse?

Helsinkiläisen Karlvikin ratsastuskoulun oppilaat lahjoittivat viime vuoden käyttämättä jääneet rästituntinsa (noin 30 h) erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Tunteja oli jaossa niin ensikertalaisille kuin aloitteleville ja kokeneille harrastajille, ja ne on tarkoitus käyttää vuoden 2020 aikana.

Koronatilanteen vuoksi tuntien aloitusaika on vielä hämärän peitossa: oppilaiden ja henkilökunnan  turvallisuuden takaamiseksi starttaamme koronatilanteen tasoituttua.

Rästitunneille pääsijät valittiin pe 15.5. Heille toimitetaan tallin yhteyshenkilön yhteystiedot tunneista sopimista varten. Yhteyshenkilö saa puolestaan listan tunneille tulijoista ja osaa näin odotella näiden yhteydenottoa.

Rästituntien ratsastajista pitää tallilla huolta ratsastuksenohjaaja, joka opiskelee parhaillaan liikunnanohjaajaksi, on erikoistumassa erityisryhmiin ja tekee Karlvikissa tähän liittyvää harjoittelua. Muitakin apukäsiä on toki paikalla!

Jaa tämä: