keskiviikko, 07. helmikuuta, 2018 klo 13:00

Nuorten toimintakeskus Hapessa Helsingissä järjestetään 7.2.2018 rekrytapahtuma klo 13-16, jossa kesätöitä hakevat nuoret ja työnantajat kohtaavat. Tule tutustumaan työnantajiin, saamaan vinkkejä kesätyönhakuun ja kuulemaan erilaisista kesätyömahdollisuuksista!

Rekrytapahtuman ohjelma on suunnattu erityisesti nuorille, joille on muita vaikeampi saada kesätyöpaikka, kuten vammaisille ja maahanmuuttajataustaisille  nuorille. Tarkoituksena on herätellä työnantajia miettimään kesätyönhakijoita laajemmasta näkökulmasta. Kaikki kesätöistä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan! Ständeillä esittäytyy vastuullisia kesätyönantajia, jotka haluavat edistää kaikkien nuorten mahdollisuuksia hankkia kesätyökokemusta.

Pääpuhujana on ratamoottoripyöräilyn maailmanmestari, mekaniikkasuunnittelija Ulla Kulju. Tapahtumassa on myös mahdollisuus ottaa uusi valokuva työhakemusta varten ja jututtaa yritysten edustajia työnhaun pikadeiteillä!

Ohjelma päivittyy tapahtuman lähestyessä –  seuraa tapahtuman Facebook-sivuja.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Happi on esteetön pyörätuolilla liikkuville. Viittomakielen tulkkauksesta lisätietoa myöhemmin – tervetuloa mukaan!

Järjestäjät:

Vastuullinen kesäduunikampanja (Taloudellinen tiedotustoimisto & T-Media)
Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö
Plan International Suomi

Jaa tämä: